Du er landet på Vakuummaskine.dk, det helt rigtige sted at finde Smeg vakuumpose. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Smeg vakuumpose tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Smeg VBAG2 vakuumposer

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Smeg VBAG2 vakuumposer” fås til 995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Når du skal begive dig ud i madlavning med sous vide er det vigtigt at have gode vakuumposer, som kan holde tæt omkring dine madvarer.
Disse VBAG2 vakuumposer fra Smeg kommer i en størrelse på 25×35 cm. og en pakke på 50 stk.
Så er der rigelig mulighed fo…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Smeg VBAG1 Vakuumposer

Sidste produkt på vores liste er Smeg VBAG1 Vakuumposer som vi har fundet til 549,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbered lækre sous vide retter med disse vakuumposer fra Smeg.
VBAG1 har en størrelse på 20×30 cm. og kommer i en pakke med 50 stk.
Så er det ingen sag at begive sig ud i kulinariske smagsoplevelser og samtidig opnå en fantastisk mørhed ved kød tilberedt…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Smeg vakuumpose i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Smeg vakuumpose:

Dyreste Smeg Vakuumpose på listen er Smeg VBAG2 vakuumposer fra KitchenOne.dk med en pris på 995.00. Billigste udvalgte Vakuumpose er Smeg VBAG1 Vakuumposer som du kan købe for 549.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 446 kr. – de 2 Smeg Vakuumpose vi har fundet koster i gennemsnit 772 kr.
Ovenstående Smeg Vakuumpose data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Smeg Vakuumpose tilbud er opdateret i dag 12-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vakuumpose guides:

Fandt du ikke det rigtige Vakuumpose blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vakuumpose: