Du er landet på Vakuummaskine.dk, det helt rigtige sted at finde Smeg vakuumpose. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Smeg vakuumpose tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Smeg VBAG1 Vakuumposer

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Smeg VBAG1 Vakuumposer” fås til 549,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbered lækre sous vide retter med disse vakuumposer fra Smeg.
VBAG1 har en størrelse på 20×30 cm. og kommer i en pakke med 50 stk.
Så er det ingen sag at begive sig ud i kulinariske smagsoplevelser og samtidig opnå en fantastisk mørhed ved kød tilberedt…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Smeg VBAG2 vakuumposer

Sidste produkt på vores liste er Smeg VBAG2 vakuumposer som vi har fundet til 995,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Når du skal begive dig ud i madlavning med sous vide er det vigtigt at have gode vakuumposer, som kan holde tæt omkring dine madvarer.
Disse VBAG2 vakuumposer fra Smeg kommer i en størrelse på 25×35 cm. og en pakke på 50 stk.
Så er der rigelig mulighed fo…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Smeg Vakuumpose på listen er Smeg VBAG2 vakuumposer fra KitchenOne.dk med en pris på 995.00. Billigste udvalgte Vakuumpose er Smeg VBAG1 Vakuumposer som du kan købe for 549.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 446 kr.
Ovenstående Smeg Vakuumpose data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Smeg Vakuumpose tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vakuumpose guides:

Fandt du ikke det rigtige Vakuumpose blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vakuumpose: