Du er landet på Vakuummaskine.dk, det helt rigtige sted at finde Smeg vakuumbeholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Smeg vakuumbeholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Smeg Classic Vakuumbeholder i Rustfrit Stål

Sidste produkt på vores liste er Smeg Classic Vakuumbeholder i Rustfrit Stål som vi har fundet til 22495,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Smeg har udviklet en skøn vakuumbeholder i deres Classic-serie.
Fremstillet i rustfrit stål, fremstår skuffen enkel og stilfuld.
Vakuumpakning bruger man især i madlavning når man laver Sousvide tilberedning, og denne beholder er især god til det.
Poser m…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Smeg vakuumbeholder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Smeg vakuumbeholder:

Dyreste Smeg Vakuumbeholder på listen er Smeg Classic Vakuumbeholder i Rustfrit Stål fra KitchenOne.dk med en pris på 22495.00. Billigste udvalgte Vakuumbeholder er som du kan købe for 10000 hos . Forskellen på de to priser er 12495 kr. – de 1 Smeg Vakuumbeholder vi har fundet koster i gennemsnit 22495 kr.
Ovenstående Smeg Vakuumbeholder data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Smeg Vakuumbeholder tilbud er opdateret i dag 12-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vakuumbeholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Vakuumbeholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vakuumbeholder: