Du er landet på Vakuummaskine.dk, det helt rigtige sted at finde Smeg vakuumbeholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Smeg vakuumbeholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Smeg Classic Vakuumbeholder i Rustfrit Stål

Sidste produkt på vores liste er Smeg Classic Vakuumbeholder i Rustfrit Stål som vi har fundet til 22495,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Smeg har udviklet en skøn vakuumbeholder i deres Classic-serie.
Fremstillet i rustfrit stål, fremstår skuffen enkel og stilfuld.
Vakuumpakning bruger man især i madlavning når man laver Sousvide tilberedning, og denne beholder er især god til det.
Poser m…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Smeg Vakuumbeholder på listen er Smeg Classic Vakuumbeholder i Rustfrit Stål fra KitchenOne.dk med en pris på 22495.00. Billigste udvalgte Vakuumbeholder er Smeg Classic Vakuumbeholder i Rustfrit Stål som du kan købe for 22495.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Smeg Vakuumbeholder data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Smeg Vakuumbeholder tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vakuumbeholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Vakuumbeholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vakuumbeholder: