Du er landet på Vakuummaskine.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa vakuumpakker. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa vakuumpakker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa VS-0824S Moose Vakuumpakker

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Wilfa VS-0824S Moose Vakuumpakker” fås til 999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Wilfas smarte Moose VS-0824S vakuumpakker er et køkkenapparat, man ikke kan undvære, når man først har fået det i hænderne.
Vakuumering er en smart måde at forlænge fødevarers holdbarhed på, det er en praktisk måde at marinere lynhurtigt på, og så er det…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Wilfa VS-0812B Trout Vakuumpakker

Sidste produkt på vores liste er Wilfa VS-0812B Trout Vakuumpakker som vi har fundet til 539,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med en vakuumpakker i køkkenet, er det slut med madspild.
Når fødevarer vakuumeres, forlænges deres holdbarhed nemlig op til fem gange, og med denne vakuumpakker med seal-funktion fra Wilfa kan du holde alt fra udskåren frugt til åbnede chipsposer friske…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Wilfa Vakuumpakker på listen er Wilfa VS-0824S Moose Vakuumpakker fra KitchenOne.dk med en pris på 999.00. Billigste udvalgte Vakuumpakker er Wilfa VS-0812B Trout Vakuumpakker som du kan købe for 539.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 460 kr.
Ovenstående Wilfa Vakuumpakker data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Wilfa Vakuumpakker tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vakuumpakker guides:

Fandt du ikke det rigtige Vakuumpakker blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vakuumpakker: