Du er landet på Vakuummaskine.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa vakuumpose. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa vakuumpose tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa 50 stk. vakuumposer

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Wilfa 50 stk. vakuumposer” fås til 187,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Når madvarer vakuumpakkes, kan de holde sig friske i helt op til 8 gange så lang tid, som hvis de opbevares i almindelige plastikposer.
I denne pakke fra Wilfa får du 50 vakuumposer på 20 x 30cm., som er velegnet til brug i sous vide og til almindelig mad…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Wilfa rulle med vakuumposer VR 28300

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Wilfa

Sidste produkt på vores liste er Wilfa rulle med vakuumposer VR 28300 som vi har fundet til 199,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Wilfa rullen med vakuumposer VR 28300 kan forsegle al slags mad.
Hver rulle har poser med 28 cm størrelse, og rullens totale længde er 3 m. Pakken indeholder 2 ruller….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wilfa vakuumpose i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wilfa vakuumpose:

Dyreste Wilfa Vakuumpose på listen er Wilfa rulle med vakuumposer VR 28300 fra Elgiganten med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Vakuumpose er Wilfa 50 stk. vakuumposer som du kan købe for 187.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 12 kr. – de 2 Wilfa Vakuumpose vi har fundet koster i gennemsnit 193 kr.
Ovenstående Wilfa Vakuumpose data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Elgiganten). Alle Wilfa Vakuumpose tilbud er opdateret i dag 12-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vakuumpose guides:

Fandt du ikke det rigtige Vakuumpose blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vakuumpose: