Du er landet på Vakuummaskine.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa vakuumpose. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa vakuumpose tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa 50 stk. vakuumposer

Sidste produkt på vores liste er Wilfa 50 stk. vakuumposer som vi har fundet til 140,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Når madvarer vakuumpakkes, kan de holde sig friske i helt op til 8 gange så lang tid, som hvis de opbevares i almindelige plastikposer.
I denne pakke fra Wilfa får du 50 vakuumposer på 20 x 30cm., som er velegnet til brug i sous vide og til almindelig mad…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Wilfa Vakuumpose på listen er Wilfa 50 stk. vakuumposer fra KitchenOne.dk med en pris på 140.00. Billigste udvalgte Vakuumpose er Wilfa 50 stk. vakuumposer som du kan købe for 140.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Wilfa Vakuumpose data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Wilfa Vakuumpose tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vakuumpose guides:

Fandt du ikke det rigtige Vakuumpose blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vakuumpose: