Du er landet på Vakuummaskine.dk, det helt rigtige sted at finde OBH vakuumpose. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH vakuumpose tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OBH Nordica vakuumposer – Mix – 50 stk.

  • Dagens pris: 179,- kr.
  • Fundet hos Coop.dk
  • Mærke: OBH

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Coop.dk.

Her kan “OBH Nordica vakuumposer – Mix – 50 stk.” fås til 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bags mix, 25 poser 22 cm x 30 cm, 25 poser 28 cm x 30 cm, BPA-fri plastDet perfekte tilbehør til sous vide-madlavning! Vakuumposer, som passer til alle OBH Nordica Food Sealers – vakuumpakkere.
50 poser i alt: 25 poser á 28 x 30 cm og 25 poser á 22 x 30 c…

Se hos Coop.dk ❯❯

2: OBH Food sealer vakuumposer

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe OBH Food sealer vakuumposer til kun 139,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nu får du selv mulighed for at bestemme størrelsen på dine vakuumposer med disse ruller med posemateriale.
De har en bredde på 22 cm og hver rulle har en længde på 300 cm.  Poserne kan både anvendes i mikrobølgeovn og i simrende vand, hvilket gør dem pe…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: OBH Food Sealer Vakuumposer Small

Næste anbefaling er “OBH Food Sealer Vakuumposer Small”.

Dagens bedste tilbud på “OBH Food Sealer Vakuumposer Small” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 127,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktiske vakuumposer til OBH Nordica Food Sealer 7949, 7950, 7951 og 7963.
De måler 22 cm. i bredden og 30 cm. i længden.  Poserne kan både anvendes i mikrobølgeovn og i simrende vand, hvilket gør dem perfekte til opvarmning af mad.
De kan også genanve…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: OBH 35 stk. Food Sealer Vakuumposer Large

Produkt nummer 4 på vores “OBH vakuumpose-liste” er OBH 35 stk. Food Sealer Vakuumposer Large som du lige nu kan købe for 135,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Praktiske vakuumposer til OBH Nordica Food Sealer 7949, 7950, 7951 og 7963.
De måler 28 cm. i bredden og 40 cm. i længden.  Poserne kan både anvendes i mikrobølgeovn og i simrende vand, hvilket gør dem perfekte til opvarmning af mad.
De kan også genanv…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: OBH 2 Ruller Food sealer vakuumposer Large

Sidste produkt på vores liste er OBH 2 Ruller Food sealer vakuumposer Large som vi har fundet til 179,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nu får du selv mulighed for at bestemme størrelsen på dine vakuumposer med disse ruller med posemateriale.
De har en bredde på 28 cm og hver rulle har en længde på 300 cm.  Poserne kan både anvendes i mikrobølgeovn og i simrende vand, hvilket gør dem pe…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste OBH vakuumpose i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse OBH vakuumpose:

Dyreste OBH Vakuumpose på listen er OBH Nordica vakuumposer – Mix – 50 stk. fra Coop.dk med en pris på 179.00. Billigste udvalgte Vakuumpose er OBH Food Sealer Vakuumposer Small som du kan købe for 127.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 52 kr. – de 5 OBH Vakuumpose vi har fundet koster i gennemsnit 151.8 kr.
Ovenstående OBH Vakuumpose data og priser er hentet fra 8 butikker (Coop.dk, Proshop.dk, KitchenOne.dk, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, Gucca.dk, Coolshop.dk, Emmalys). Alle OBH Vakuumpose tilbud er opdateret i dag 12-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vakuumpose guides:

Fandt du ikke det rigtige Vakuumpose blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vakuumpose: